За Нас

za-nasФирма „ДЕКОР-2000“ ЕООД е основана през 2000 година.

„ДЕКОР-2000“ ЕООД е сертифицирана  по ISO 9001: 2008 – Система за управление на  качество.

„ДЕКОР-2000“ ЕООД е сертифицирана  по ISO 9001: 2015 – Система за управление на  качество.

През последните години значително се повишава качеството на материалите, които се използват за производство на мебели.

Основателно се повишават и изискванията на клиентите към нововъведенията при производството на материалите, които заместват използването на масивното дърво.

За това време компанията се налага като безспорен лидер и парньор в производството на ламинирани ПДЧ и МДФ плоскости,  в производството на кухненски плотове и гърбове, производство на каси и первази за интериорни врати от най-ново поколение. Повече от две десетилетия компанията се занимава и с производство на интериорни врати за дома и офиса, както и производство на алуминиева и PVC дограма.

„ДЕКОР – 2000“ ЕООД разполага с модерно оборудван завод за производство в гр. Чирпан, област Стара Загора, разположен на площ от над 40 дка и 12 000 кв. м закрита производствена площ. Заводът се намира на 3 км от АМ „Тракия“ и на метри от Околовръстния път на гр. Чирпан.

Заводът за производство на ПДЧ и МДФ профили е оборудван с най-модерните и от най-висок клас поточни линии, складовете разполагат с отлични логистични решения, складова техника и софтуер за доставки, вътрешно складов транспорт, продажби и следене на наличности. Фирмата притежава голям собствен автопарк, с помощта на който за часове пристигат доставки до всеки клиент на страната и извън нея. Фирмата разполага с екип от мобилни търговски агенти, специалисти в отрасъла, които предлагат най-доброто комплексно решение и логистична подкрепа на своите клиенти.

НАШАТА МИСИЯ: Нови продукти с високо качество, съвременни дизайни, модерни решения, технологични иновации, логистична подкрепа, добре развита партньорска политика и модерни складови бази.

НАШАТА БИЗНЕС ИДЕЯ:

Качество, качество, качество.

Честност и открита комуникация.

Доверие.

Винаги да предлагаме на нашите клиенти решения, чрез които да се създават оптимални условия за развитие на техния бизнес.

Нашият екип е ключът към високото ниво на удовлетвореност и лоялност на клиентите.