Услуги

Производство на интериорни врати

door

Интериорните врати, които предлага “ДЕКОР 2000“ ЕООД са съобразени с функционалното предназначение на отделните помещения, особените технически и архитектурни изисквания към тях, интензивността на потока от хора, които преминават, средствата, които могат да бъдат вложени и специалните предпочитания на клиента. Изработени са със съвременни технологии. Във фирмата е внедрена система за управление на качеството, обхващаща целия производствен процес – от получаването на материалите – до предлагането на готовото изделие, което е гаранция за високото качество както на интериорните врати, така и на корпусните мебели, произведени в “Декор 2000“ ЕООД.

Врати от ламиниран МДФ – максимално наподобяват дървесни декори, висока износоустойчивост и ниска цена. Вратите са подходящи за офиса и дома.
Лакирани врати – врати от MDF боядисани в цвят по избор на клиента, подходящи за всеки интериор.
Врати с естествен фурнир – вратите се изработват от естествени материали и допринасят за топлина, лукс и уют в помещението. Различните видове байц, дават възможност за създаване на собствен стил на офиса и дома.

Производство на алуминиева и PVC дограма

window

Предлаганата от нас дограма е изработена с PVC профили, марка “ProfiLink“ и алуминиеви профили – марки “Alumil“ и “Kurtuglu“.
Използваните системи напълно отговарят на съвременната тенденция за енергийна ефективност. Показателите им покриват международните стандарти за топлосъхранение и икономия на енергия в сградите.
Монтажните групи са екипирани с най-съвременни уреди, инструменти и собствен специализиран транспорт.
За качеството на продукцията определящи са избраните системи PVC дограма, които се характеризират с надеждност, функционалност и разнообразие от профили и цветова гама.

Строителна и ремонтна дейност

construct

Фирма “Декор-2000” ЕООД, гр.Гълъбово е с дългогодишни традиции в извършването на строително-ремонтни работи в жилищни, обществени и промишлени сгради на територията на община Гълъбово.

„Декор-2000” ЕООД е специализирана във вътрешно-ремонтните работи:

  • мазилка, шпакловка, облицовки и настилки от керамични плочи и бояджийски услуги;
  • монтаж на гипсокартон, окачени тавани, ламиниран паркет;
  • изгражда и ремонтира вътрешни ВиК инсталации.

Фирмата изпълнява и груб строеж.