Услуги

Услуги

Производство на интериорни врати

doorИнтериорните врати, които предлага “ДЕКОР 2000“ ЕООД са съобразени с функционалното предназначение на отделните помещения, особените технически и архитектурни изисквания към тях, интензивността на потока от хора, които преминават, средствата, които могат да бъдат вложени и специалните предпочитания на клиента. Изработени са със съвременни технологии. Във фирмата е внедрена система за управление на качеството, обхващаща целия производствен процес – от получаването на материалите – до предлагането на готовото изделие, което е гаранция за високото качество както на интериорните врати, така и на корпусните мебели, произведени в “Декор 2000“ ЕООД.

Врати от ламиниран МДФ – максимално наподобяват дървесни декори, висока износоустойчивост и ниска цена. Вратите са подходящи за офиса и дома.
Лакирани врати – врати от MDF боядисани в цвят по избор на клиента, подходящи за всеки интериор.
Врати с естествен фурнир – вратите се изработват от естествени материали и допринасят за топлина, лукс и уют в помещението. Различните видове байц, дават възможност за създаване на собствен стил на офиса и дома.

Производство на алуминиева и PVC дограма

windowПредлаганата от нас дограма е изработена с PVC профили, марка “ProfiLink“ и алуминиеви профили – марки “Alumil“ и “Kurtuglu“.
Използваните системи напълно отговарят на съвременната тенденция за енергийна ефективност. Показателите им покриват международните стандарти за топлосъхранение и икономия на енергия в сградите.
Монтажните групи са екипирани с най-съвременни уреди, инструменти и собствен специализиран транспорт.
За качеството на продукцията определящи са избраните системи PVC дограма, които се характеризират с надеждност, функционалност и разнообразие от профили и цветова гама.

НОВО!!!

parapetiИзработка, доставка и монтаж на алуминиеви парапети.
Красиви, с модерна визия и изчистени форми, здрави, същевременно леки.
Алуминиевите парапети са подходящи както за вътрешни и външни стълбища, така и за тераси.
Клиентите могат да се доверят на нашия професионализъм, труд и качествени резултати.

Производство на мебели за дома и офиса

caldo9  „ДЕКОР 2000“ ЕООД е фирма създадена за проектиране, качествена изработка и монтаж на корпусна мебел, интериорни решения и вътрешен дизайн за дома и офиса по индивидуални проекти, изпълнени от ламинирани плоскости и МДФ с богата цветова гама и обков, и механизми отговарящи на високите изисквания за оформянето на съвършената мебел.

Фирмата осигурява комплектно обслужване на нашите клиенти, започвайки от изпращането на специалист в дома Ви, който да подготви необходимите данни за визията и изработката на желаните от Вас мебели, предоставяйки разнообразие от мостри на материалите, с които работим, за да улесним избора Ви, изготвяме индивидуален проект и завършваме с доставката и монтажа на Вашия избор!
Производствения цех на фирмата е оборудван с най-съвременно поколение машини с цифрово-програмно управление за производство на корпусна мебел от ламинирани плоскости и МДФ.
Автоматизацията на производството, добре обучения и квалифициран персонал работещ с машините с цифрово-програмно управление ни позволява да създаваме много качествени, красиви и функционални мебели на най-добри цени в България.

Строителна и ремонтна дейност

constructФирма “Декор-2000” ЕООД, гр.Гълъбово е с дългогодишни традиции в извършването на строително-ремонтни работи в жилищни, обществени и промишлени сгради на територията на община Гълъбово.

„Декор-2000” ЕООД е специализирана във вътрешно-ремонтните работи:
  • мазилка, шпакловка, облицовки и настилки от керамични плочи и бояджийски услуги;
  • монтаж на гипсокартон, окачени тавани, ламиниран паркет;
  • изгражда и ремонтира вътрешни ВиК инсталации.

Фирмата изпълнява и груб строеж.